Meteen naar de content

1+1 GRATIS OP ALLE PAINTINGS

  3 tools om schilderen op nummer nog makkelijker te maken

  Schilderen op nummer is mogelijk op allerlei verschillende niveaus. Zo heb je schilderijen voor beginners met grotere vlakken en minder kleuren, maar je hebt ook schilderijen voor gevorderden met wat kleinere vlakken en veel kleuren. Je kan schilderen op nummer dus echt zo moeilijk maken als je zelf wilt. Maar wist je dat er tegenwoordig wel een hoop tools zijn om schilderen op nummer makkelijker te maken? In deze blog gaan we het hebben over drie van deze handige tools.

  1. Vergrootglas met LED-licht
  Soms kan het best lastig zijn om al die kleine nummertjes goed te zien. Met een vergrootglas met LED-licht zijn deze nummertjes net wat beter en makkelijker te zien. Ook maakt het LED-licht het mogelijk om te schilderen in het donker of als het buiten al wat schemert. Ideaal dus.  

  2. Penselenhouder
  Als je meerdere penselen hebt kan het soms lastig zijn om ze op te bergen tijdens het schilderen. Veel mensen leggen hun penselen dan op een stukje keukenpapier of een oude krant, maar dit is best onhandig als de verf een beetje droogt en het papier aan de penselen gaat plakken. Als je het papier er dan af trekt is de kans groot dat je een aantal penseelharen mee trekt. Daarom is het handig om een penselenhouder aan te schaffen voor tijdens het schilderen. Zo heb je altijd al je penselen makkelijk bij de hand. 

  3. Handschoen voor twee vingers
  Wat ook een handige tool is is een handschoen voor de twee vingers die je tijdens het schilderen niet gebruikt. Zo ben je er in ieder geval zeker van dat die vingers schoon blijven. Ook zorg je er zo voor dat bijvoorbeeld die ring om je ringvinger mooi en schoon blijft. 

  Heb jij deze tools al eerder gebruikt? En zo ja, welke vind je het fijnst? 

  Meer YPW Blogs!

  3 redenen waarom schilderen op nummer het leukste kerstcadeau is
  3 redenen waarom schilderen op nummer het leukste kerstcadeau is
  De feestdagen staan weer voor de deur. Naast dat kerst natuurlijk heel gezellig is en een tijd om samen te komen is h...
  Meer lezen
  Is schilderen op nummer voor kinderen of volwassenen?
  Is schilderen op nummer voor kinderen of volwassenen?
  Veel mensen denken dat schilderen op nummer iets is wat alleen kinderen doen. Maar niets is minder waar, schilderen o...
  Meer lezen
  Wat te doen met je overgebleven verf?
  Wat te doen met je overgebleven verf?
  Het kan natuurlijk zijn dat je af en toe nog wat verf overhoudt na het afmaken van jouw schilderij op nummer. Weggooi...
  Meer lezen

  comment 2 reacties

  D
  Dumarey Dirk calendar_today

  Het maakt het schilderen van mooie werkjes voor iedereen mogelijk. Men gaat fijner tewerk en het maakt je rustig. Een ogenblik waar je alle zorgen vergeet.
  Een aanrader voor iedereen. Top hobby

  P
  Peter Schipper calendar_today

  Ik ben zeer tevreden met deze vrije tijds besteding en inderdaad heb ik een led vergrootglas handschoen en verschillende kwastjes aangeschaft.
  De nylon penselen die er bijgeleverd worden zijn van mindere kwaliteit en mogen er van mij wel weg blijven.
  Het laatste project was moeder en kind heerlijk rustgevend voor de winter maanden.
  Zelf heb ik er in twee jaar tijd een stuk of twaalf gemaakt en inderdaad ga je fijner schilderen.
  Dank voor deze hobby.

  Laat een reactie achter

  Gratis verzending

  Officiële shop

  Levenslange garantie