Meteen naar de content

OPRUIMING! ALLE PAINTINGS VOOR INKOOPPRIJS

  Happy 2022! Heb jij al goede voornemens?

  Het nieuwe jaar is weer begonnen en dat betekent natuurlijk ook dat het tijd is voor: goede voornemens! Over de hele wereld is het een gebruik om aan het begin van een nieuw jaar voornemens te bedenken om je dat jaar aan te houden. Voor de één is het moeilijker om zich aan deze voornemens te houden dan voor de ander. Het bedenken ervan is meestal geen probleem. Dit zijn de meest voorkomende goede voornemens voor het nieuwe jaar: 

  1. Een nieuwe hobby oppakken
  Nu we wederom in lockdown zitten grijpen mensen deze kans aan om een nieuwe hobby op te pakken. Veel mensen maken hier dan ook hun nieuwjaarsvoornemen van. En wat is nou een leukere nieuwe hobby dan schilderen op nummer? Het is ontspannend, je bent creatief bezig en je hoeft zelf geen kunstenaar te zijn. 

  2. Ontstressen
  De wereld kan soms best overweldigend zijn, bijvoorbeeld door werk, school of familie. Alles stelt veel eisen aan ons leven en welzijn. Daarom zijn steeds meer mensen op zoek naar een manier om te ontstressen en maken ze hier ook hun goede voornemen van. Schilderen op nummer helpt om even niet aan je stress te denken en om je te concentreren op iets anders, je schilderij! Mensen vinden over het algemeen veel rust in schilderen op nummer. Het is zelfs effectief voor mensen die zich niet op hun gemak voelen bij de creatievere expressieve kunstvormen.  

  3. Meer sociale contacten
  Door de corona crisis heeft niet alleen ons leven tijdelijk stil gestaan maar ook onze sociale contacten worden op de proef gesteld. Veel mensen maken er dan ook een voornemen van om hun sociale contacten weer op te pakken in het nieuwe jaar. Wist jij dat je schilderen op nummer ook samen kan doen? Denk bijvoorbeeld aan een gezellige avond schilderen met de kids. Zij blij, jij blij. 

  4. Gezonder worden
  In een wereld waar gezondheid nu belangrijker is dan ooit zijn veel mensen hier dan ook fanatiek mee bezig. Maar wist jij al dat schilderen op nummer ook veel gezondheidsvoordelen heeft? Welke dat precies zijn kun je lezen in een van onze vorige blogs

  Aan welk voornemen ga jij werken in het nieuwe jaar? 

  comment 1 reactie

  A
  Antoinette Keyzer calendar_today

  Heb geen voornemens heb problemen vraag 3de vaccin en gekneusde voet

  Laat een reactie achter

  150.438+ tevreden klanten

  Voorraad in Nederland

  Levenslange garantie