Meteen naar de content

OPRUIMING! ALLE PAINTINGS VOOR INKOOPPRIJS

  Hoe je thuis je eigen schilderij op nummer kunt maken

  Heb je er ooit wel eens aan gedacht om jouw eigen persoonlijke schilderij op nummer te maken in het comfort van je eigen huis? Goed nieuws voor jou, wij weten hoe we je daarbij kunnen helpen! Het enige wat je hoeft te doen is de onderstaande stappen te volgen: 

  1. Kies de foto die je wil veranderen in jouw schilderij op nummer
  De allereerste stap naar deze DIY is om de afbeelding te kiezen die jij wil veranderen in een schilderij op nummer. Er zijn een paar dingen waar je zeker op moet letten voordat je naar de volgende stap gaat: 

  Kies een foto van hoge kwaliteit
  Het beste is om ervoor te zorgen dat je foto van hoge kwaliteit is, zodat het programma dat wij bij Your Painting World gebruiken, gemakkelijk de diepte van een afbeelding kan detecteren en een prachtig schilderij op nummer kan maken. 

  - Focus op het onderwerp
  Als er een onderwerp in je foto staat (bijvoorbeeld je hond of een mooie vaas met bloemen), is het beter om bij te snijden zodat je op het onderwerp focust. Hierdoor wordt jouw schilderij op nummer minder gecompliceerd en focust het zich op wat jij echt wil, zonder randzaken. 

  - Beperk de kleuren
  Probeer niet te veel kleuren in de afbeeldingen te hebben. Ons programma van Your Painting World kan max. 32 kleuren aan maar te veel kleuren kunnen zorgen voor lastig te schilderen details. 

   

  2. Upload de foto op Your Painting World
  De tweede stap is om jouw gekozen foto te uploaden op onze website. Wij gaan dan voor je aan de slag om er een schilderij op nummer van te maken. Wij sturen je een concept op, waarna jij goedkeuring dient te geven. Wij maken dus niks zonder dat jij het eerst goedgekeurd hebt. 

  3. Ontvang jouw eigen foto schilderij
  De laatste stap is dat jij jouw eigen foto schilderij zult ontvangen om te schilderen. Deze zul je binnen vijf tot zeven werkdagen na goedkeuring van ons ontvangen. 

  Waar wacht je dus nog op? Maak nu jouw eigen schilderij op nummer!

   

  Laat een reactie achter

  150.438+ tevreden klanten

  Voorraad in Nederland

  Levenslange garantie