Meteen naar de content

Schilderen op nummer - het perfecte cadeau!

Een schilderij op nummer is voor zowel kinderen als volwassenen een leuk cadeau, zowel om te geven als om te ontvangen. Schilderen op nummer is geschikt voor alle leeftijden. Voor volwassenen herinnert het veel mensen aan vroeger. Zo ben je als kind waarschijnlijk vast wel eens met schilderen op nummer bezig geweest. En voor kinderen is het ook een leuke bezigheid waar ze uren zoet mee zijn. Een optie is dus om een schilderen op nummer schilderij cadeau te geven die nog geschilderd moet worden, maar er is ook een tweede optie: een schilderij dat jij al geschilderd hebt cadeau geven. 

Als je een schilderij op nummer geeft dat zelf nog geschilderd moet worden door de ontvanger, dan staat de ontvanger een flinke (maar wel leuke) klus te wachten. De meeste doeken van schilderen op nummer kosten namelijk wel wat uurtjes werk. Of nou ja, werk? Een beter woord is misschien ontspanning. Na een drukke dag werken of andere stress momenten maakt het je hoofd helemaal leef. Zo krijgt de ontvanger van het cadeau naast een blij gevoel tijdens het krijgen van het cadeau ook tijdens het gebruiken een ontspannen gevoel. 

 Schilderen op nummer, een perfect cadeau

De tweede optie is om een schilderij op nummer te geven dat jij al geschilderd hebt. Dit kan een schilderij op nummer zijn van een afbeelding zoals bijvoorbeeld natuur, maar ook een schilderij met een eigen foto. Zoals bijvoorbeeld je favoriete foto van jou met de ontvanger. Zo maak je het schilderij extra persoonlijk en ben je er zeker van dat het schilderij gelijk opgehangen wordt. 

Voor welke optie je ook gaat, schilderen op nummer is een perfect cadeau of het nou voor een verjaardag, moeder- of vaderdag of gewoon zomaar als kleinigheidje is. Waar wacht je dus nog op?

 

Meer YPW Blogs!

3 tools om schilderen op nummer nog makkelijker te maken
3 tools om schilderen op nummer nog makkelijker te maken
Schilderen op nummer is mogelijk op allerlei verschillende niveaus. Zo heb je schilderijen voor beginners met grotere...
Meer lezen
Alles wat je moet weten over diamond painting
Alles wat je moet weten over diamond painting
Naast schilderen op nummer pakketten bieden wij tegenwoordig ook diamond painting pakketten aan. Diamond painting is ...
Meer lezen
3 Tips om de levensduur van je kwasten te verlengen
3 Tips om de levensduur van je kwasten te verlengen
Zonder je kwasten kan je natuurlijk niet schilderen op nummer, het is daarom ook belangrijk om goed met je kwasten om...
Meer lezen

comment 7 reacties

P
Petra Hagenaars calendar_today

Hallo
Sinds het nieuwe jaar begonnen met schilderen wat erg ontspannend is.
De verf dekt niet overal egaal, waardoor ik veel vlakken over moet schilderen. Ik heb al geprobeerd om de verf wat dikker op te brengen of dunner te maken, maar dat maakt niet uit. Er blijven witte puntjes doorheen komen.
Wat kan ik anders doen??

P
Petra calendar_today

Heb er al heel veel gemaakt. Ben er heel tevreden over is zo heerlijk even weg in me eigen schilder bubbel. Levering top, kwaliteit goed….

i
ilona calendar_today

hallo allemaal
ik zou heel dit willen winnen
groetjes ilona

H
Hans van Geffen calendar_today

Ik heb pas de painting boeda W5277 gekocht , ben gaan schilderen en heb het volgende probleem
ik moet alle kleuren drie keer overschilderen om te laten dekken.
is de verf te dun of niet goed . het is geen doen de paint te maken. ben zo ik weet niet hoelang bezig.
Graag reactie
Hans van Geffedn

B
Benedicte calendar_today

Reeds meer dan 20 schilderen op nummer het is zoo ontspannend en ideaal als cadeau hopelijk nog vele schilderijen echt doen heel ontspannend

Laat een reactie achter

Gratis verzending

Officiële shop

Levenslange garantie