Meteen naar de content

GRATIS verzending op Schilderen op Nummer pakketten!

  Wat te doen met je overgebleven verf?

  Het kan natuurlijk zijn dat je af en toe nog wat verf overhoudt na het afmaken van jouw schilderij op nummer. Weggooien is natuurlijk zonde, vooral omdat je de meeste verf nog drie jaar kan bewaren mits je de deksel altijd goed afsluit. Maar wat kan je er dan mee doen? Met deze vier ideeën maak jij je overgebleven verf alsnog nuttig. 

  1. Pimp je plantenpotten
  Een leuk idee is bijvoorbeeld om je accessoires te pimpen. Denk bijvoorbeeld eens aan doodnormale plantenpotten en vazen. Met een klein likje verf kan je ze al een hele nieuwe look geven. Werk bijvoorbeeld met patronen of strepen en pimp op deze manier je "oude" accessoires op. 

  2. Upgrade je fotolijstjes
  Een van de dingen die je makkelijk kunt schilderen met overgebleven restjes verf zijn fotolijstjes. Wel is het hierbij handig als de lijst van hout is, dat schildert namelijk een stuk makkelijker. Maak de ondergrond daarna goed vetvrij voordat je begint met schilderen en ga helemaal los. 

  3. Bewaren voor als de nood aan de man komt
  Dit klinkt misschien heel gek maar het is ook zeker een goed idee om de overgebleven verf te bewaren voor als er bijvoorbeeld ooit eens een stukje verf van je meubel loskomt. Stel je voor dat je een witte stoel hebt die een kleine "touch-up" nodig heeft en je hebt je witte verf bewaard dan kan je die touch-up gemakkelijk en snel uitvoeren. 

  4. Een klein schilderij maken
  Heb jij nou nog veel verf over en ben je zelfverzekerd in je schilderskills? Waarom maak je dan geen klein schilderijtje, dit kan op een klein doek zijn maar ook op bijvoorbeeld de muur. Leef je uit en gebruik je creativiteit. 

  Kies je ervoor om de verf eerst nog even te bewaren? Zorg er dan altijd voor dat de potjes goed afgesloten zijn. Als je wilt dat de verf zo lang mogelijk goed blijft, moet dit namelijk luchtdicht gebeuren. Maak ook de randen van de potjes goed schoon, zodat de deksel er weer perfect op past. Ook is het aan te raden om de verf rechtop te bewaren in een omgeving waar het donker en niet te koud is. Wat doe jij altijd met je overgebleven verf? Laat het ons weten in de reacties!

  Schilderen op nummer - wat te doen met overgebleven verf.

   

  Meer YPW Blogs!

  Is schilderen op nummer moeilijk?
  Is schilderen op nummer moeilijk?
  Is schilderen op nummer moeilijk? Vaak vragen mensen die nog nooit hebben geschilderd op nummer zich af of het moeili...
  Meer lezen
  Waarom zou je schilderen op nummer?
  Waarom zou je schilderen op nummer?
  Waarom zou je schilderen op nummer? Als mensen eenmaal aan schilderen op nummer beginnen kunnen ze er vaak niet meer ...
  Meer lezen
  Eigen foto ideeën voor jouw schilderen op nummer schilderij
  Eigen foto ideeën voor jouw schilderen op nummer schilderij
  Foto ideeën voor jouw schilderen op nummer schilderij Heb jij nou ook altijd al een schilderij willen hebben van een ...
  Meer lezen

  comment 9 reacties

  I
  Ingeborg De Theye calendar_today

  Het is een geweldige hobby.heb er nu vier af .ben nu bezich met een foto van de kleinkinderen.

  A
  Angelika Baldinger calendar_today

  Ik ben nu al weer met mijn 13e schilderij bezig. Het is werkelijk verslavend en werkt uitstekend tegen piekeren.
  Met klassieke muziek op de achtergrond kan ik uren doorgaan met het schilderen.
  Een echte aanrader!

  A
  Angelika Baldinger calendar_today

  Ik ben nu al weer met mijn 13e schilderij bezig. Het is werkelijk verslavend en werkt uitstekend tegen piekeren.
  Met klassieke muziek op de achtergrond kan ik uren doorgaan met het schilderen.
  Een echte aanrader!

  H
  Henk calendar_today

  Nu lees ik dat je verf overhoudt en dat klopt meestal wel. maar ik kom vaak verf tekort omdat er te weinig wordt berekend naar de grote van het schilderij met grote vlakken

  w
  willy verstraeten calendar_today

  geachte medewerker u stelt dat de verf nog 3jaar houdbaar is maar ik wilde vandaag weer schilderen na een lang ziekbed maar de verf was uitgedroogd het leek wel stopverf.
  kan ik een nieuwe verpakking verf krijgen of kopen voor het model <<het biggetje?
  Het nr wat op de verpakking staat is ,,,21861 ik weet niet of dit het goede nr is want ik heb alleen maar de verpakking vd verf en het kanvas schilderij het biggetje.
  wat moet ik nou doen kunt u mij helpen hiermee??met vr gr willy verstraeten
  telefnr 0657399077

  Laat een reactie achter

  Gratis verzending

  Officiële shop

  Levenslange garantie