Meteen naar de content

OPRUIMING! ALLE PAINTINGS VOOR INKOOPPRIJS

  Betalen

  VEILIG BETALEN BIJ YOURPAINTINGWORLD.COM

  Bij yourpaintingworld.com ben je er zeker van dat je op een veilige manier kunt winkelen en betalen. Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, word je doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving om je online betaling direct te kunnen voldoen.

  iDEAL

  Met iDEAL betaal je je bestelling direct vanaf je bankrekening. Je kunt alleen met iDEAL betalen als je in het bezit bent van een Nederlands bankrekeningnummer.

  Bancontact

  Deze betaalmethode werkt in principe hetzelfde als iDEAL, en hiermee kunt u dus snel en veilig betalen met uw eigen bankrekening. Bancontact accepteren wij speciaal voor al onze Belgische klanten.

  Creditcard

  Je kunt direct betalen met MasterCard en VISA dankzij onze creditcard provider Stripe. Alle informatie is beveiligd met een SSL-verbinding, zodat je gegevens onmogelijk door een ander kunnen worden ingezien.

  PayPal

  Je kunt met PayPal direct betalen. Zorg ervoor dat je een positief saldo hebt op jouw PayPal account om je bestelling volledig te kunnen afronden. Betalen via PayPal kan ook met een gekoppelde creditcard.

  • APPLE PAY
  • GOOGLE PAY
  • SHOP PAY

  150.438+ tevreden klanten

  Voorraad in Nederland

  Levenslange garantie